Híreink

Szűrő

2015. október 12.

A cégünk által gyártott gépek többségénél, kerítéssel kell körbevenni a berendezést. Ennek apropóján kezdtünk bele egy saját kerítésrendszer fejlesztésébe, aminek elsődleges célja saját igényeink kielégítése volt. Az első kísérleti sorozat legyártása azonban gyorsan előtérbe helyezte, hogy ezt a termékcsoportot tovább fejlesszük. Jelenleg már egy komoly elemkészlettel rendelkezünk, melyekkel a legkülönbözőbb igényeket is ki tudjuk elégíteni.

2016. július 13.

A moduláris hegesztőcella alapjaira építkezve alakítottuk ki a szerszámgépek kiszolgálásához szükséges robotcellák alapjait. Fontos szempont volt a fejlesztésnél ebben az esetben is, hogy az összes robotgyártó robotjait és hozzá tartozó vezérlőit tudjuk integrálni rendszerünkbe. Emellett feltérképeztük azokat a részegységeket, melyek általában megtalálhatóak egy ilyen rendszerben.

2017. augusztus 16.

Folyamatosan fejlesztjük robotos hegesztési feladatokhoz pozícionálóinkat. Jelenleg, több mint 50 féle pozícionáló egységet tudunk kínálni ügyfeleinknek, melyek kombinálásával több száz, gyakorlatban előforduló elrendezést tudunk megvalósítani. 250kg-tól 1000kg terhelhetőségig számtalan opcióval tudjuk kínálni ezeket a berendezéseket. Fontos szempont volt, hogy a precíz ciklo hajtóműveket az összes robotgyártó szervomotorjaihoz tudjuk csatlakoztatni.

2017. október 28.

Robotos és lineáris mozgatástechnikai fejlesztéseinken alapulva kezdtünk bele lineáris robotok fejlesztésébe, melyekkel, többek között forgácsoló szerszámgépek és fröccsöntő gépek kiszolgálása valósítható meg. Az alapkialakítások között szerepel a golyós orsós, fogazott szíjas és a fogasléc-fogaskerék kialakítás is, melyeket a mechanikai és egyéb követelmények figyelembe vételével alkalmazunk.

2019. október 05.

Cégünk legújabb rendszerű lineáris tengelyeivel megoldást nyújtunk minden olyan feladatra ahol szükség van a robothoz egy kiegésztő tengelyre illetve egyszerűbb manipulátoros rakodási, kiszolgálási feladtohok elvégzésére. Elemeink előnye a modularitás ezáltal

2021. június 29.

GINOP Plusz-1.2.1-21, mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása. Kik vehetnek részt a GINOP Plusz pályázatban? amelyek rendelkeznek legalább 1 lezárt, teljes üzleti évvel amelyek éves átlagos statisztikai állományi létszáma a támogatási kérelem benyújtását megelőző legutolsó lezárt, teljes üzleti évben legalább 3 fő volt, amelyek Magyarország területén székhellyel rendelkező kettős könyvvitelt vezető gazdasági társaságok, egyéni cégek, vagy az Európai Gazdasági Térség területén székhellyel és Magyarországon fiókteleppel rendelkező kettős könyvvitelt vezető gazdasági társaságok fióktelepei, amelyek nem tartoznak a KATA hatálya alá. Beadási határidők 1. benyújtási szakasz: 2021. július 12. - 2021. július 19. 2. benyújtási szakasz: 2021. október 11. - 2021. október 18. 3. benyújtási szakasz: 2022. január 10. - 2022. január 17.

Küldje el érdeklődését,
és kapcsolatba lépünk Önnel!