Flexibilis szerszámgép kiszolgálás

2016. július 13.

A moduláris hegesztőcella alapjaira építkezve alakítottuk ki a szerszámgépek kiszolgálásához szükséges robotcellák alapjait. Fontos szempont volt a fejlesztésnél ebben az esetben is, hogy az összes robotgyártó robotjait és hozzá tartozó vezérlőit tudjuk integrálni rendszerünkbe. Emellett feltérképeztük azokat a részegységeket, melyek általában megtalálhatóak egy ilyen rendszerben.

Kapcsolódó hírek

2017. augusztus 16.

Folyamatosan fejlesztjük robotos hegesztési feladatokhoz pozícionálóinkat. Jelenleg, több mint 50 féle pozícionáló egységet tudunk kínálni ügyfeleinknek, melyek kombinálásával több száz, gyakorlatban előforduló elrendezést tudunk megvalósítani.

250kg-tól 1000kg terhelhetőségig számtalan opcióval tudjuk kínálni ezeket a berendezéseket.

Fontos szempont volt, hogy a precíz ciklo hajtóműveket az összes robotgyártó szervomotorjaihoz tudjuk csatlakoztatni.

2019. október 05.

Cégünk legújabb rendszerű lineáris tengelyeivel megoldást nyújtunk minden olyan feladatra ahol szükség van a robothoz egy kiegésztő tengelyre illetve egyszerűbb manipulátoros rakodási, kiszolgálási feladtohok elvégzésére. Elemeink előnye a modularitás ezáltal

2015. október 12.

A cégünk által gyártott gépek többségénél, kerítéssel kell körbevenni a berendezést. Ennek apropóján kezdtünk bele egy saját kerítésrendszer fejlesztésébe, aminek elsődleges célja saját igényeink kielégítése volt. Az első kísérleti sorozat legyártása azonban gyorsan előtérbe helyezte, hogy ezt a termékcsoportot tovább fejlesszük. Jelenleg már egy komoly elemkészlettel rendelkezünk, melyekkel a legkülönbözőbb igényeket is ki tudjuk elégíteni.

Küldje el érdeklődését,
és kapcsolatba lépünk Önnel!