Szolgáltatások

Cégünk fő tevékenysége egyedi gépek, valamint gyártósorok tervezése és kivitelezése két évtizedes tapasztalattal. A gépészeti tervezés mellett, komplett vezérlések elkészítésében is nagy tapasztalatra tettünk szert. Szakembereink, beszállítóink és partnercégeink tudása és tapasztalata biztosítja, hogy a legösszetettebb feladatok megoldásában is megfeleljünk megrendelőink elvárásainak. Figyelembe véve a mai kor szellemét, nagy hangsúlyt fektetünk gépeink tervezésénél, kivitelezésénél az Ipar 4.0 elvárásainak a legnagyobb szintű integrálására.

EGYEDI CÉLGÉPEK

Ezek a berendezések általában egy meghatározott munkafolyamat elvégzésére szolgálnak. Nagyon fontos a megredelőinkkel tartott folyamatos kommunikáció, hiszen mint a félkész-kész termék gyártója, Ő rendelkezik a legnagyobb tapasztalattal a gyártandó termékről. Ezen megrendelői tapasztalat, illetve cégünk korábbi tapasztalatai alapján jön létre az a berendezés, mely kielégít minden meghatározott igényt.

AUTOMATIZÁLÁSI RÉSZEGYSÉGEK

Cégünk folyamatosan fejleszti azon részegységeit, mellyel saját cégen belüli automatizálásait végzi. Ezeknek jó részét külön is értékesíti integrátor cégeknek, illetve végfelhasználóknak. Hazai piacon egyre jobban megfigyelhető, hogy a gyártó cégek rendelkeznek belsős automatizálási részegységgel. Ezen részlegek munkáját is kívánjuk elősegíteni! 

IPARI AUTOMATIZÁLÁS

Amikor több folyamat gépesítéséről van szó, akkor beszélünk automatizálásról. Nagy hangsúlyt fektetünk a legújabb technológiai újdonságok felhasználására. 

ROBOTIZÁLÁS

Robotizálási megoldásaink megoldást nyújtanak hegesztéshez, gépkiszolgáláshoz, termék palletázáshoz, megmunkáláson át minden olyan feladathoz melyet robottal el lehet végezni. Szakambereink tapasztalatára alapozva mindig a megrendelő igényeinek megfelelő megoldást kínáljuk. A mai világban egyre nagyobb igény van a robotos technológia alkalmazására, így folyamatosan azért fejlesztünk, hogy megoldásaink univerzálisan felhasználhatók legyenek mind szoftveres, mind mechanikai oldalról.

MÉRNÖK SZOLGÁLTATÁS

Mérnök csapatunk szívesen veszi a kihívásokat komplex rendszerek tervezésére. Rendelkezünk a legfejlettebb tervező és szimulációs szoftverekkel, ezen felül folyamatos tréningek által fejlesztjük kollégáink kompetenciáját.

PROGRAMOZÁS

Egy berendezés nem ér sokat egy jól használható vezérlés nélkül. Vállaljuk egyedi gépek, gyártósorok, robotok programozását is.

 

A fent felsorolt tevékenységekben szaktanácsadást is vállalunk!    

 

Tekintse meg cégünk videó csatornáját ahova megoldásainkról készült tartalmakat helyzünk el. https://www.youtube.com/channel/UCu0cjJ4olHt1_2vqNs8AOxg

 
 
 

Küldje el érdeklődését,
és kapcsolatba lépünk Önnel!