Konfekcionáló berendezés

Legújabb konfekcionáló gép családunk megoldást kínál mindazok számára, akiknek fontos a minőség és a gyártási rugalmasság. Berendezéseink kezelőfelületén a különböző termékek programjai elmenthetőek, ezáltal egy későbbi gyártás esetén a korábban kitapasztalt receptúrát elő lehet hívni. A folyamatos gyártás felügyelet révén a berendezés jelez az operátornak, ha a gyártás során valami eltér az előre kiválasztott technológiától.

Berendezéseink alap esetben egy hajtott pályával rendelkeznek, de van lehetőség egy berendezésen belül két külön hajtott pályára is. Igyekszünk minél jobban kielégíteni az igényeket, így különböző szélességű berendezés közül lehet választani standard esetben.

Az UBM1-es széria zsákok gyártására lett kifejlesztve, míg az URBM1-es széria pedig rollos termékek gyártására. Fontosnak tartjuk a hazai vállalatok versenyképességét, ezért mindkét géptípus esetén a késztermék megfelelő minőségének a garantálása volt a cél.

Megoldásaink fejlesztésénél arra törekedtünk, hogy moduláris egységekből épüljenek fel, ezáltal lehetőséget biztosítva az egyedi igények könnyebb kivitelezhetőségének.


gyártható termékek

főbb jellemzők

opciók

Letöltések

Küldje el érdeklődését,
és kapcsolatba lépünk Önnel!