Lineáris tengelyek

05 October 2019

Cégünk legújabb rendszerű lineáris tengelyeivel megoldást nyújtunk minden olyan feladatra ahol szükség van a robothoz egy kiegésztő tengelyre illetve egyszerűbb manipulátoros rakodási, kiszolgálási feladtohok elvégzésére. Elemeink előnye a modularitás ezáltal

Cégünk egyik lefontosabb célkitűzése, hogy meg tudjuk felelni a legmagasabb minőségi elvárásoknak.

Ennek érdekében a legkorszerűbb digitális számítási, analízis és szimulációs megoldásokat használjuk berendezéseink és termékeink fejlesztésénél és gyártásánál.

Az egy és többtengelyes lineáris moduljainkat széleskörűen lehet felhasználni, többek között: rakodási feladatokra, flexibilis gyártócellákhoz, szereléshez, logisztikai és anyagmozgatási feladatokhoz, csomagoláshoz, gantryrobothoz, plazma-/, víz-/, -láng-/, lézervágáshoz, hegesztési feladatokhoz, kisebb teljesítményű és pontosságú marási feladathoz, szegecseléshez, csavarozáshoz, robotok mozgatásához, egyéb automatizálási megoldásokhoz, stb.

Lineáris pályáink túlnyomó részét merev profilsínes megvezetésekkel készítjük, mellyel a legmagasabb terhelhetőségi és sebességi elvárásokat is tudjuk teljesíteni. A mozgatáshoz nagy pontosságú fogaslécet használunk precíziós bolygókerekes hajtóművekkel.

Megoldásaink többfajta méretben kaphatóak 3000 [kg]-os hasznos terhelhetőségig, 300 [m/perc]-es gyorsjáratig és 8 [m/s2] gyorsulásig, valamint +/-0,02 [mm] ismétlési pontosságig.Cégünk rendelkezik ISO 9001:2009-es tanúsítvánnyal.

Két fő kialakítási formát különböztetünk meg: padló illetve portál

 

Padlóra telepíthető lineáris pályáink 4 standard méretben készülnek. Ettől eltérő méretű és geometriájú pályákat is ké­szítünk egyedi igények alapján. Pályaelemeinkhez több standard opció elérhető, de egyedi igényeket is kiszolgálunk illetve folyamatosan fejlesztjük az újabb megoldásokat.

Szakembereink segítséget tudnak nyújtani a kiválasztásban, a hajtáselemek konfigurálásában és az egyes opciók kivá­lasztásában. A pályák sztenderd hosszúságokban készülnek, melyekből akár 100m hosszúságú pályaszakasz is összeépít­hető

Portálrobot pályáink 4 standard méretben készülnek. Ettől eltérő méretű és geometriájú pályákat is készítünk egyedi igények alapján.

Pályaelemeinkhez több standard opció elérhető, de egyedi igényeket is kiszolgálunk, illetve folyamatosan fejlesztjük az újabb megoldásokat. Szakembereink segítséget tudnak nyújtani a kiválasztásban, a hajtáselemek konfigurálásában és az egyes opciók kiválasztásában.

A pályák sztenderd hosszúságokban készülnek, melyekből akár 100m hosszúságú pályaszakasz is összeépíthető. A pályákhoz 3 féle lábszerkezet kínálunk mellyel alulról, felülről és oldalról is meg lehet fogni a standard pályaelemeket

Downloads

Post your inquiry
and we will contact you!